Disclaimer

Leest u deze voorwaarden even door, voordat u tot bestellen overgaat, zodat er later geen onduidelijkheden kunnen ontstaan.

Definitie van mijn te verkopen spullen:

De door mij te verkopen spullen zijn uit vroegere tijden en hiernaast ook antiek. De spullen hebben een doorleefd karakter en hebben een geschiedenis.

Dit betekent dat ik bijna geen nieuwe spullen in het assortiment heb. Dit houdt in dat er gebruikssporen aan de artikelen te zien kunnen zijn. Dit is ook juist de charme van de door mij te verkopen spullen.

1. Uw bestelling opgeven:

U kunt uw bestelling rechtstreeks in de webwinkel van Luuk&Lule doen ri is geen minimale bestelbedrag, er komen nog wel verzendkosten bij welke u zelf kunt selecteren in de winkelwagen.

Luuk&lule verkoopt unieke artikelen, waarvan er vaak maar 1 verkrijgbaar is. Hierdoor kan het gebeuren, dat iemand anders u net voor is met bestellen. Als dit gebeurt, laten we u dat zo snel mogelijk weten.

Indien het product voorradig is, zal Luuk&Lule uw bestelling via een e-mail bevestigen. U ontvangt hierbij ook de factuur voor de door u bestelde artikelen.

Zodra U, in geval van verzending, het totaalbedrag heeft overgemaakt op de bankrekening van Luuk&lule (Marcel`s Ambulante Handel), wordt uw bestelling verstuurd.

Een besteld artikel wordt maximaal 14 dagen voor u gereserveerd. Indien deze termijn is verstreken, behoudt Luuk&Lule zich het recht voor om het betreffende artikel aan een andere klant te verkopen. Binnen deze 14 dagen kunt u zich nog bedenken en de order laten vervallen. Dit kunt u aangeven door het invullen van ons contactformulier. Zodra het artikel door ons verzonden is (dit is z.s.m. nadat we uw betaling hebben ontvangen) kunt u de order NIET meer annuleren. Zie punt 5. van onze voorwaarden voor een verdere toelichting.

Door uw bestelling of opdracht te plaatsen, geeft u te kennen akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Voor gevolgen van eventuele tekstfouten kan Luuk&Lule helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden.

2. Levering van uw bestelling en prijzen:

Alle prijzen voor de aangeboden artikelen en diensten zijn exclusief eventuele bezorg- en verzendkosten. Vanwege het feit dat wij gebruikte goederen leveren, is de margeregeling van toepassing. Hierdoor wordt er geen BTW op de factuur vermeld. De artikelen worden met Post.nl verzonden, zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling.

Wij verzenden op uw verzoek ook pakketten naar het buitenland via PostNL. Omdat de verzendkosten hiervan nogal uiteen lopen, verzoeken wij u, voordat u een buitenland bestelling plaatst, per mail contact met ons op te nemen, zodat we u vooraf over de kosten hiervan kunnen informeren. PostNL verstuurt pakketten naar het buitenland tot een formaat van maximaal 100 x 50 x 50 cm en van maximaal 30 kg (buiten Europa en naar landen waar het Wereld tarief van Post.nl voor geldt, zoals Rusland, maximaal 20 kg). Is uw pakket groter of zwaarder dan moet er gebruik gemaakt worden van een transportbedrijf, wat hoge kosten met zich meebrengt.

Te versturen bestellingen worden door ons met zorg verpakt, maar het verzenden van producten gebeurt geheel op risico van de koper. Luuk&Lule kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele opgelopen schade tijdens het transport of voor zoek geraakte artikelen. In die gevallen dient de klant hier zelf Post.nl voor aansprakelijk te stellen. Indien u meer zekerheid wilt, kunt u ons verzoeken uw order verzekerd te laten verzenden.

Ook kan er op uw verzoek breekbare of dure pakketten verzekerd verzonden worden. Als u dit wenst, kunt u dit aangeven voor uw bestelling via het contactformulier. De extra kosten, die dit met zich meebrengt, worden dan apart in rekening gebracht aan de klant. 

3. Betalingsvoorwaarden:

Het verschuldigde bedrag dient in Euro's te worden overgemaakt op de bankrekening van Marcel`s Ambulante Handel. Deze wordt vermeld op de factuur, die we u na ontvangst van uw bestelling, zullen mailen. Een besteld artikel wordt maximaal 14 dagen voor u gereserveerd, dus is het raadzaam de factuur binnen deze termijn te voldoen.